Mode

Metro Mode gör webb-tv från surfparadiset Costa Rica

Costa Rica
 
Inget är så hett just nu som surfingresor. Metro Modes Petra Tungården och Josefine Forsberg har varit i Santa Teresa i Costa Rica för att fånga några av världens bästa vågor.
 
I Metro Modes nya webb-tv-serie ”Costa Rica #sunsurflove” får vi se Petra Tungården och Josefine Forsberg surfa, vara ute på ridturer på stranden, yoga, bada i vattenfall och spendera härliga dagar på stranden och i djungeln.
 
Det hela har resulterat i fem minifilmer med olika teman; äventyr, lycka, surf, vatten och yoga. Bland dem som medverkar hittar vi Metro Modes Petra Tungården och Josefine Forsberg. Dessutom medverkar Filippa Lund, Caroline Roxy, Alexander Shirpey och Sveriges bästa surfare, Freddie Meadows.
 
Petra Tungården är ganska såld efter sin tripp till Centralamerika.
 
– Resan till Costa Rica är helt klart en av de bästa resorna i mitt liv. Vi spelade in i pittoreska Santa Teresa som är en av de bästa platserna att surfa på. När man inte kände för att surfa kunde man bara slappa och njuta av solen och värmen, eller ge sig ut på äventyr i djungeln, åka linbana eller bada i vattenfall, som vi gjorde, eller rida på stranden. säger Petra Tungården.
 
Costa Rica, Petra Tungården
 
Och hur gick det med surfingen?
– Det var ganska svårt, för det kan vara ganska höga vågor – men det är helt fantastiska vågor! Alla surfare samlas ju där för att det är så bra surfing – det är absolut värt det. Och soluppgångarna! Trots att jag är världens mest morgontrötta människa gick jag upp klockan 5 för att se dem. Man vill inte missa dem, säger Tungården.
 
Kolla in två av de inspirerande filmerna här nedanför och de resterande som kommer upp på metromode.se/webbtv.
 
 
Av. Jenny Lacis
Foton. Soda/Lime

 
 

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!