Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

METRO MODE PRESETERAR METRO MODE QUICK FICK

Webb-tv-metr-mode-Carro
 
 
I september började Frida Fahrman som ansvarig för webb-tv på Metro Mode. I dag kommer första avsnittet av nya programmet Metro Mode Quick Fix.
 
I programmen medverkar Metro Modes profiler Petra Tungården, Caroline Sandström, Linn Herbertsson, Sofia ”PT-Fia” Sjöström och Flora Wiström, som visar hur de stylar sina hår. Med en personlig twist på alla avsnitt får läsarna chansen att lära känna Metro Modes bloggare ännu bättre.
 
– Vi vill göra ett snyggt och enkelt format som illustrerar tjejernas personliga favoriter när det kommer till hår. Den perfekta quick fixen i vardagen, säger Frida Fahrman.
 
Flora
 
 
I fem avsnitt av Metro Mode Quick Fix får vi följa profilerna och de visar allt från hårföning med värmeborste till hur man sätter upp den perfekta donuten.
Först ut är Metros modechef Petra Tungården som visar hur hon använder sitt favoritverktyg, värmeborsten.
 
– Eftersom att jag får flertalet frågor varje vecka hur jag stylar mitt hår, kändes det extra kul att få visa det i vårt nya webb-tv program, säger Petra Tungården.
 
Webb-tv-metr-mode-1
 
 
Metro Mode Quick Fix är bara ett i raden av de nya webb-tv format som Metro Mode väntas presentera framöver.
 
– Tutorial-format finns det ganska många av och de flesta är ganska opersonliga och trista. Nu gör vi ett härligare format med mycket personlighet – precis som våra bloggare är, säger Hannah Sjöström, publisher på Metro Mode.
 
Titta på första avsnittet här
 
 
Text. Fanny Ekstrand
Bild. Frida Fahrman.
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!