Mode

Metro Modes nya modebloggare Paulina Forsberg: “I höst kör jag all in på rutor och lack”

Vi på Metro Mode älskar att inspireras av grymma och stilsäkra modeprofiler. I dag är vi stolta över att välkomna fashionistan Paulina Forsberg, 24, till vårt bloggäng! Här delar Paulina med sig av sina bästa köp, planer inför hösten och om designertofflorna som får henne att känna sig som Ronald McDonald. 

Berätta lite om dig själv!
– Glad och energisk skulle nog beskriva mig ganska bra. Och jag är väldigt nyfiken. Jag är född här i Stockholm, men bodde nästan hela min uppväxt i Halmstad och känner mig som en småstadstjej, vilket är jäkligt härligt. I vardagen pustar jag mig igenom sista året på journalistutbildningen, dricker ohälsosamt mycket kaffe, jobbar på Stella McCartney och hänger runt med folk jag gillar.

Vad kommer vi att få ta del av i din blogg?
– Som ni säkert redan gissat kommer det bli mycket mode och stil, jag är rätt nördig och det blir lätt ganska modefokuserat då. Men jag älskar även att resa så det får ni självklart följa med på och förhoppningsvis får ni lite personlighet på köpet.

Hur skulle du beskriva din stil?
– Enkel, förhoppningsvis tidlös. Ganska typisk skandinavisk, ibland mer androgyn, ibland mer kvinnlig. Jag skulle säga att min garderob består av en ganska klassisk, minimalistisk bas men med lite färgklickar och härligare accessoarer.

Ditt mest onödiga modeköp?
– Det måste vara en jättefin skinnjacka jag köpte på Barneys i NY för några år sedan. Jag var bara tvungen att ha den och motiverade köpet på grund av 70 procents rea. Kan dessvärre räkna på en hand hur många gånger jag använt den.
Eller ett par röda Balenciagatofflor jag köpte i våras som jag egentligen tycker är skitballa men känner mig mest som Ronald McDonald i.

Bästa köp någonsin?
– Bästa köp är helt klart min Proenza Schouler-väska. Är lika glad varje dag över att jag slog till.

Vad tycker du kännetecknar en bra modeblogg?
– Det är så klart väldigt olika för alla. För mig blir en bra modeblogg den jag kan relatera till min egen personliga stil och identifiera mig med. Men det är också viktigt att det känns genuint och äkta, att det finns en tanke eller två bakom.

Vilka tre köp satsar du främst på i höst?
– Jag kommer köra all in på rutor och lack. Gärna en längre lackrock, och ett par sneakers från Céline. Och om jag får drömma är det även en kappa från danska Saks Potts.

Vad gör dig riktigt förbannad?
– Det är en utmaning. Men jag tycker att negativitet och arrogans är riktigt osexigt.

Vad får dig att skratta?
– Jag är väldigt lättroad av mig och har alltid haft nära till skratt. Men att tillbringa tid med min familj och bästa vänner är alltid ett säkert kort för att ge mig kramper i magen.

Vad ser du mest fram emot den här hösten?
– Modehusens nya kollektioner väntar jag alltid med spänning på, och weekendresor till Italien räddar mitt skoltrötta jag. Men på vardaglig basis är det bara skönt att återgå till rutiner och få lite ordning. Lika mycket som jag älskar tempo och fartfyllda dagar uppskattar jag lugna hemmakvällar.

 

Här hittar du Paulinas blogg: paulina.metromode.se

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!