Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

MIRANDA KERRS TRE FAVORITER

Supermodellen Miaranda Kerr blev upptäckt när hon vann en modelltävling som Dolly Magazine höll strax innan gon fyllde 14 år. Idag är hon värd mer än 12 miljoner dollar och har bland annat synts i kampanjer för Balenciaga, Dior, Lanvin och Chanel. Hon är också en av de berömda Victorias Secret änglarna och syns på den kända underklädesvisningen varje år.

HÄLSOSAMT
Miaranda absolut älskar Hatha-yoga och pilates, två träningsformer hon utövar fem dagar i veckan. Hon älskar även organisk mat och föredrar nypressad grön juice, gröt och blåbär till frukost.

EGEN HUDVÅRDSLINJE
Hennes egna hudvårdslinje, Kora organics, ligger henne varmt om hjärtat och hon berättar i en intervju med tidningen Harper’s Bazaar att hon använder produkter varje dag till sig själv och till sin 18 månader gamla son Flynn.

STILIKON
Kerr berättar att hennes absoluta stilikon och favorit är hennes farmor som alltid har sagt till henne att det är jätte viktigt att se frisk, pigg och fräsch ut -oavsett om man är gift eller inte.

 

Av. Caroline Sandström Foto. Getty Images

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!