Mode

Mitt Modeliv med Ellen Bergström: “Mår som bäst när jag får folk att skratta”

Ellen Bergström
Varje vecka möter Mitt Modeliv kända profiler inom mode, träning och livsstil. Den här veckan har vi ställt ett par kluriga frågor till skådespelerskan Ellen Bergström som avslöjar allt från vad hon är riktigt jäkla bra på, vad hon gör för att peppa sig själv när hon känner sig nere till att hon gillar billig shopping.

I högstadiet såg jag ut som…
En person som köpte allt som hade ett märke på sig när det var rea. Exempelvis ett par gröna mockabyxor från Fornarina och ett brunt halternecklinne med vita ränder från WESC.

Men nu har jag hittat min stil och den är…
Oj har jag? Nja, jag brukar blanda lite. För några år sedan hade jag en mer rockig stil och nu är den lite mer enkel, som ett par svarta jeans och är en härlig topp.

Något folk inte vet om mig är…
Jag handlar nästan aldrig dyra saker. Ibland kan jag väl unna mig något, men jag gillar inte att ha på mig samma saker. Därför köper jag hellre fler saker som är billiga.

Jag trivs bäst att gå klädd i…
Jeans och t-shirt.

Inte för att skryta men jag är faktiskt riktigt bra på…
Att laga mat. Men det var jag inte för några år sedan. Jag var ju tvungen att lära mig eftersom jag flyttade hemifrån. I början käkade jag ute mycket men insåg att det var dyrt och inte heller lika gott. Så varje gång jag är hemma hos mormor tittar jag extra noga hur hon gör när hon lagar mat för att lära mig.

Sist jag hånglade var…
Igår med min pojkvän.

Något jag stör mig på lite extra just nu är…
Mig själv och att jag aldrig går till gymmet. Jag har börjat få väldigt ont i ryggen och jag vet att träning hjälper. Men jag har fått någon slags spärr som gör att jag typ hatar gymmet. Ha ha.

När jag känner mig lite nere brukar jag…
Ringa en kompis och berätta hur jag känner, sedan brukar det sluta med att vi sitter och skrattar åt det. Om man går runt och tänker på saker utan att dela med sig förstorar man saker så lätt.

Många tror säkert att mina arbetsdagar ser ut så här…
Att jag jobbar extremt mycket varje dag och har ett fullspäckat schema.

Men egentligen ser de ut så här…
Så gör jag inte så mycket dagligen. Det är under vissa perioder som det kan vara väldigt fullspäckat. Men mycket tid spenderar jag faktiskt hemma.

Något som jag skulle vilja bli bättre på är…
Att planera min tid. Jag kommer nästan alltid försent. Jag ser 20 minuter som en hel evighet. “Ja, men på 20 minuter hinner jag duscha, sminka mig och fixa håret”.

Jag trivs som bäst när…
Jag får andra att skratta. Humor är svårt många gånger, för hur pinsamt är det inte när man drar ett skämt så blir allt tyst? Men känslan när man skämtar till det lite och alla kippar efter andan? Det är den bästa känslan.

Det första jag gör när jag kommer hem är…
Att slänga mig i soffan eller så lagar jag mat. Antingen full rulle eller totalt slö-mode.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!