Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Mitt Modeliv med Ellen Claesson: “Jag är extremt pedantisk och ordningsam”

Ellen Claesson
Den här veckan tar Mitt Modeliv pulsen på vår egen snygga stilbloggare Ellen Claesson. Och när hon inte fyller sina inlägg med inspirerande outfits och shoppingtips arbetar hon med inköp på Gina Tricots huvudkontor.
 
När jag var liten drömde jag om att arbeta med…
Kläder!
 
… och idag arbetar jag med…
Kläder. Jag arbetar med inköp på Gina Tricot och är bloggare här på Metro Mode. Är så extremt tacksam över att jag älskar allt jag gör och att jag alltid längtar efter att jobba. Vill ständigt utvecklas och lära mer och kanske blir nästa steg att lära mig mer inom design. Inköp och design går hand i hand och jag älskar båda delarna.
 
Jag trivs bäst att gå klädd i…

Bekväma kläder. Just nu är jag fått dille på tajta stickade tröjor istoppat i raka jeans och sneakers. Gärna med en blazer över.
 
Det dyraste jag köpt i klädväg är…
Min shearling-jacka från Acne Studios. Tycker egentligen att den är överdrivet dyr för en jacka, men när jag nu två säsonger senare fortfarande älskar den så känns den fortfarande som ett riktigt bra köp.
 
Jag önskar att jag hade råd med…
En väska från Chanels limited edition. Just nu prioriteras det bort då jag lägger fokus på min lägenhet. Det är dags att jag blir klar med den.
 
Det första jag gör när jag kommer hem är att…
Slänga av mig bh:n och dra på mig mina myskläder. Det är den bästa känslan jag vet. Jag tar dessutom alltid en dusch direkt när jag kommer hem, annars får jag inte gå och lägga mig, ha ha.
 
Om jag fick återuppleva ett barndomsminne igen hade det varit…
Somrarna på Galarkullen i Falkenberg. Där hyrde min familj en stuga varje sommar och på gatan bodde bara fyra familjer vilket gjorde att alla grannar kom varandra väldigt nära varandra. Framför stugan gick kossor och betade och nedanför ängarna sträckte sig havet. Finaste kullen och jag är väldigt tacksam att vi idag har sommarställe några hundra meter bort.
 
Något folk inte vet om mig är…
Att jag är provrörsbarn och har en tvillingbror som heter Philip. Att jag älskar pasta, färgen grönt och är extremt pedantisk och ordningsam.
 
Av: Elina Malm
 
 
Läs även Mitt Modeliv med:
Kevin Triguero: ”Jag äter cirka ett kilo kyckling om dagen”
Emelie Törling: ”Att bo i NYC känns som en film varje dag”
Valerie Aflalo: ”I högstadiet var jag hiphopare med stora guldhalsband”
Mona Johannesson: ”Jag tillhörde dem som ville se ut som alla andra”
Emilia de Poret: ”I tonåren bytte jag namn till Angel”
Oscar Arrsjö: ”Så fort man kommer utanför tullarna står Foppatoffelsmännen där”
Martin Hansson: ”Min gymnasietid bestod av att reta upp gamla fackpampar i min hemstad”

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!