Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Mitt Modeliv med Ulrik Munther: “Jag går alltid klädd i morgonrock hemma”

Ulrik-Munther-PUFFEN

Varje vecka möter Mitt Modeliv kända profiler inom mode, träning, musik, och livsstil. Den här veckan har vi ställt ett par kluriga frågor till artisten Ulrik Munther som berättar om allt från vad han är riktigt bra på, vad han trivs bäst att gå klädd i till att han inte gillar när det blir för bajsnödigt.

Inte för att skryta men jag är riktigt bra på…
Att ge massage.

Det mest onödiga jag spenderat pengar på är…
Om man pratar kläder: En stor, ful, silvrig bombarjacka. Ni vet när man tänker “hmm… den är ju rätt ful, men det kanske är coolt?” och så är det verkligen inte det. Den är till salu, om någon skulle vara intresserad.

Jag trivs bäst att gå klädd i…
Morgonrock när jag är hemma. Ska jag utanför dörren slänger jag på mig filtrocken och någon huvudbonad med öronlappar, har flertal alternativ.

I högstadiet såg jag ut som…
12. Jag var en “late-bloomer” och smått inspirerad av emo-stilen. Jag gick ofta runt med en gigantisk gul bläckpänna hängandes i byxlinningen och stickade mössor på huvudet.

Det första jag gör när jag kommer hem är att…
Gå ut med hunden.

Men nu har jag hittat min stil och den är…
Varierande. Blir inspirerad av nya stilar och personer hela tiden men nu har jag nog hittat någon slags grund i alla fall. Jag gillar lite grövre material i mörka, mättade färger. Det ska vara genomtänkt men inte bajsnödigt. Det får inte bli för “rätt”. Har ofta någon keps eller kofta eller något som kanske inte riktigt passar in med resten av kläderna, för att bryta av lite.

Något jag aldrig skulle sätta på mig är…
Är inte så förtjust i skinnjackor. Är inte tillräckligt cool och kommer nog aldrig bli.

Något folk inte vet om mig är…
Jag har inte varit med i Idol.

Det snyggaste plagget på en tjej tycker jag är
Omöjligt att svara på. Jag vet bara att är man nöjd själv och känner sig bekväm så syns det.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!