Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Mitt Modeliv med Valerie Aflalo: “I högstadiet var jag hiphopare med stora guldhalsband”

Valerie Aflalo
 
Vackra Valerie Aflalo är kvinnan bakom det lekfulla och färgglada märket Valerie. Utöver allt arbete med att driva eget är hon trebarnsmamma samt livsstilsbloggar på Damernas Värld.
 
Nu i sommar ser jag mest fram emot att…
Att vara i Spanien med min familj. Vi åker till min svärfars lilla gräddhylla till hus som ligger uppåt bergen i Almunecar varje år. Vi bara slappar, lagar mat och har kul ihop. Det är vår tid för familjen, då är det bara vi och det svetsar samman oss som familj ännu mer. På vardagarna är det alltid så mycket annat som ska hinnas med och inte så mycket tid för annat än jobb och skola. Semestern är helig för oss.
 
I högstadiet såg jag ut som…
Oj oj oj, jag är glad att det inte fanns internet på den tiden! Min stil pendlade nämligen mellan någon slags konstig hip hop-stil med vida byxor och guldhalsband med dollartecken till hårt sprayad hög tuperad lugg och oversize-herrskjortor från Bomerang. Ganska udda och jag experimenterade en del kan man säga.
 
Men nu har jag hittat min stil och den är…
Enkel, feminin och bekväm. Jag gillar att klä mig i slappa byxor med tillhörande topp, ofta i samma mönster eller material. Gärna med sneakers, en snygg axelväska och solglasögon. Måste ha bekväma skor nu när jag är mycket ute och går.
 
Det dyraste jag köpt i klädväg är…
Mitt senaste inköp som är en väska från Céline. Hittade den nu när jag var i Cannes och blev kär. Har länge velat ha en sådan här typ av väska som funkar till allt och som dessutom passar när man är småbarnsmamma. Vill ju gärna ha en fin väska trots parkhäng, saft och kladdiga barn.
 
Sist jag hånglade var…
I morse med min man. Jag tycker fortfarande att han är den snyggaste och sexigaste mannen jag mött och hånglar mer än gärna lite varje dag.
 
Det första jag gör när jag kommer hem är att…
Laga mat till våra hungriga barn som är som ett gäng tigrar om man inte matar dem. Allt blir kaos om man inte får i dem något att äta snabbt. Innan barnen var det väl att slänga mig på soffan…
 
Om jag fick återuppleva ett barndomsminne igen hade det varit…
Somrarna med min mormor och morfar i Ljunghusen med kvällsdopp och all lek i skogen. Minns den tiden som i går faktiskt.
 
Något som folk inte vet om mig är…
Att jag är före detta friidrottare.
 
På min dödsbädd kommer jag inte ångra att jag…
Följde mitt hjärta och skaffade tre barn, startade mitt varumärke och alltid gjorde mitt bästa i allt jag tog mig för. Mer än så kan man inte göra, då kan man inte ångra något tycker jag.
 
 
Av: Elina Malm
 
 
Kolla in Valeries blogg på: valerieaflalo.damernasvarld.se
 
 
Läs även Mitt Modeliv med:
Niklas Berglind: ”Jag är otroligt stil-schizofren”
Emilia de Poret: ”I tonåren bytte jag namn till Angel”
Oscar Arrsjö: ”Så fort man kommer utanför tullarna står Foppatoffelsmännen där”
Hanna MW: ”Jag har en fruktansvärd klaustrofobi”
Sandra Beijer: ”Det här ger mig rysningar”
Martin Hansson: ”Min gymnasietid bestod av att reta upp gamla fackpampar i min hemstad”

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!