Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

MITT MODELIV – REBECCA & FIONA

 

Foto. Johannes Helje, Styling. Caroline Sandström & Petra Tungården

 

Mitt första favorit plagg var…

Rebecca – Jag hade ett par skit snygga tights som var i ett barbiemönster i samma veva som alla andra hade de glansiga Adidas träningsbyxorna i orange och svart.

I högstadiet såg jag ut som…

Fiona – Som en riktig kickers. Jag hade Nike prassel byxor, intersport strumpor – ni vet dom klassiska med loggan på – och alltid en Fruit of Loom pikée tshirt.

Men nu har jag hittat min stil och den är…

Fiona – Billig och väldigt bekväm! Jag handlar mycket på second hand och på Ebay och går alltid runt i buffalos.

Vår stilförebild är…

Rebecca & Fiona – Kate Moss gamla trashiga 90-tals bilder och vår stylists, Tommy X, stil både privat och de han stylar oss i.

Det värsta jag vet är när folk har på sig….

Rebecca – Träningsbyxor, gympaskor och jeans på killar eller när tjejer har för små klänningar och för små klackskor på sig. Tycker det är jobbigt att titta på när tjejer måste ta av sig skorna senare på kvällen för det gör så ont. Känns onödigt och tråkigt att många känner att man måste uttrycka sig i en tight klänning och högklackade skor för att vara snygg och sexig.

Jag önskar att jag hade råd med…

Fiona – En gamla, fet lägenhet, det är det jag vill ha mest just nu i hela världen.

När jag vill göra intryck har jag på mig…

Rebecca – Något kul och färgglatt eller något som jag är sjuk bekväm i så att jag kan vara mig själv. Jag tar heller på mig stora kostymbyxor och en slapp piké med fixat hår än en tight klänning för då är jag bekvämare inifrån och kan vara mig själv till hundra procent.

Jag skulle vilja begravas i…

Fiona – i ”Shimmer lotion” från Lidl. Den är helt fantastisk.

 

Caroline Sandström

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!