Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

SHOPPA FÖR VÄRLDENS BARN

 

Imorgon, den 5:e oktober slår portarna upp på Drottninggatan 81 i Stockholm för Mode x Världens Barn. För tredje året i rad har den svenska modebranschen gått samman för att stödja Radiohjälpens största insamlingskampanj Världens Barn. Rekordmånga varumärken skänker plagg till försäljningen och alla pengar går oavkortat till insamlingsorganisationen. Eventet gästas av artister och utöver den fysiska butiken så kommer en kompletterande webbshop att hållas öppen under kampanjperioden.

 

Ett 40-tal varumärken deltar i årets upplaga av Mode x Världens Barn. Bland dem kan nämnas svenska designmärken som Filippa K, BLK DNM, Diana Orving, Vagabond, The Local Firm, Ida Sjöstedt, Cheap Monday och GANT, stora kedjor som Weekday, BikBok, Stadium och Åhléns, samt internationella lyxvarumärken som Diesel Black Gold samt Comme de Garçons och Margiela via butiken JUS.

 

Ingenting du vill missa och ett utmärkt tillfälle att shoppa för ett gott syfte. Årets insamlingsevent hålls lördagen den 5:e oktober på Drottninggatan 81, mellan klockan 09.00 och 19.00.

 

Text. MARTIN HANSSON Foto. MODE x VÄRLDENS BARN

Pressbild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!