Mode

Mode x Världens barn: Shoppa exklusiva designerplagg för välgörenhet

Nu på lördag den 1 oktober är det dags för insamlingen Mode x Världens Barn, en popup-butik med skor och kläder från många av Sveriges mest populära varumärken och byråer där alla intäkter går till Världens Barn.
 
modexvarldensbarnFoto: Unsplash
 
Mode x Världens Barn är ett projekt där varumärken och byråer i modebranschen tillsammans anordnar en utförsäljning för att samla in pengar till ett välgörande ändamål. Under nio timmar den 1 oktober kommer du som är i Stockholm att kunna fynda provkollektioner och outnyttjade lagervaror från varumärken som J Lindeberg, & Other Stories, Gant, Vans, Monki, Björn Borg, Ida Sjöstedt, Stutterheim, Ida Klamborn, Vagabond och Weekday. Du hittar hela listan över märken på eventets facebook-sida.
 
Alla som jobbar med den tillfälliga modebutiken arbetar gratis, och samtliga intäkter skänks oavkortat till förmån för Världens Barn, Radiohjälpens största årliga insamling. Mode x Världens barn startade 2011 på initiativ av Lotta Brattin, VD och grundare av kommunikationsbyrån Ibeyostudio.
 
– Det är fint att modebranschen för en dag går samman till förmån för ett gott ändamål. Att varor som i vanliga fall hamnar utanför butikernas utbud kan generera så mycket gott är fantastiskt! Min förhoppning är att fler branscher skulle göra detsamma, säger Lotta Brattin i ett pressmeddelande.
 
Mode x Världens Barn arrangeras lördagen den 1 oktober klockan 8-17 på Kammakargatan 11 (Ibeyostudio) i Stockholm.
Kontanter är okej, men betala helst med kort eller swish. Läs mer på www.varldensbarn.se.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!