Mode

Modeåret 2016 – redaktionen summerar kändisarnas mest spektakulära looks

Modeåret 2016 – redaktionen summerar kändisarnas mest spektakulära looks
16 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/12/bey.jpg

Beyoncé

Här har vi Queen B på röda mattan inför årets CFDA Fashion Awards, där hon självklart också tog hem pris som årets stilikon. Formation-hatten är förmodligen årets mest omtalade hatt och den randiga kostymen tycker vi borde bli årets kostym. 10/10 poäng.

https://metromode.se/files/2016/12/heidi.jpg

Heidi Klum

Årets byxdress går utan tvekan till supermodellen Heidi Klum. Denna guldiga dröm gjorde succé på American Music Awards och vi hoppas att det kommer kopior på den under 2017!

https://metromode.se/files/2016/12/Lady-gaga.jpg

Lady Gaga

Lady Gaga borde såklart ha en egen lista med alla sina olika knasiga outfits. Men denna läderkreation som hon bar tidigare nu i december är nog vår favorit i år. Både knasig men också otroligt snygg!

https://metromode.se/files/2016/12/riri1.jpg

Rihanna

Det finns ingen som kan bära upp kläder på det vis som RiRi gör. Här bär hon årets slappaste men också coolaste outfit från Fenty Puma-kollektionen.

https://metromode.se/files/2016/12/palermo.jpg

Olivia Palermo

Självklart ska stildrottningen Olivia Palermo vara med på listan. Det var svårt att välj ut endast en av hennes många 10-poängare, men denna klänningen från röda mattan är en riktig dröm.

https://metromode.se/files/2016/12/zara.jpg

Zara Larsson

Vår svenska stolthet Zara Larsson har tagit världen med storm under 2016. Förutom fantastisk sång bjuder hon även på riktigt snygg stil. Under MTV Awards bar hon denna figursydda dröm som inte går att stirra sig mätt på, 10 poäng!

https://metromode.se/files/2016/12/jourdan.jpg

Jourdan Dunn

Jourdan Dunn’s klänning under MET galan var något av det snyggaste vi sett. Att hon dessutom såg till att matcha sitt hår med sin klänning ger såklart pluspoäng. Well done!

https://metromode.se/files/2016/12/taylor.jpg

Taylor Swift

Även Taylor Swifts klänning fanns på allas läppar efter röda mattan på MET galan. Det var många som tyckte att materialet såg ut som fiskfjäll – men det var det ju såklart inte… Riktigt snygg och en ren 10-poängare var det i vilket fall!

https://metromode.se/files/2016/12/blake.jpg

Blake Lively

En prinsessdröm på Cannes filmfestival. Blake Lively totalt regerade den röda mattan med sina olika klänningar under festivalen. Denna klänningen är som tagen direkt ur Askungen, magisk.

https://metromode.se/files/2016/12/chrissy.jpg

Chrissy Teigen

Chrissy Teigens slits kommer man inte glömma i första taget. Här har vi förmodligen en av de mest vågade looksen i år. Men att hon bar upp den med stil och klass är det inget snack om.

https://metromode.se/files/2016/12/kendall.jpg

Kendall Jenner

Cannes Filmfestival. Kendall Jenner’s Roberto Cavalli-klänning är ett hantverk utöver det vanliga. Mer elegant än såhär blir det inte.

https://metromode.se/files/2016/12/kim.jpg

Kim Kardashian

Kim har bjudit på många omtalade outfits i år men denna tar nog ändå priset.

https://metromode.se/files/2016/12/gigi.jpg

Gigi Hadid

Gigi har varit i ropet i år, minst sagt. Denna roséguld-kappa som hon bar på Max Mara eventet under Milano Fashion Week kan vara den coolaste kappan 2016.

https://metromode.se/files/2016/12/lawrence.jpg

Jennifer Lawrence

Silverklänningen i siden som Jennifer Lawrence bar på premiären av X-men Apocalypse fick alla paparazzis att tappa hakan.

https://metromode.se/files/2016/12/alicia.jpg

Alicia Vikander

Alicia Vikander, skådespelerskan och frontfiguren för modejätten Louis Vuitton bär inget annat än klänningar från LV på röda mattan. Denna silverklänning är ren och skär magi.

https://metromode.se/files/2016/12/zendaya.jpg

Zendaya

Zendaya på Rihannas Diamond Ball i Los Angeles. Det är få som lyckas bära upp en outfit som denna. Men Zendaya gör det mer än bra, helt felfritt för att sätta ett betyg.

Ännu ett år börjar lida mot sitt slut och det är dags att summera det bästa som varit. Vi har sett många snygga, coola och extravaganta outfits i år, både på röda mattan och ute på stan. Här listar vi några av årets 10-poängare. Enjoy!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!