Mode

Modebranchens Tinder – swipea bland kläder och modeller

swipe-tinder-mode

Dejtingappen Tinder är som bekant en stor hit bland alla kärlekstörstande singlar där ute. Nu försöker andra företag anamma det framgångsrika Tindersystemet och modebranschen är i full gång.
 
Tekniken med att swipea höger eller vänster beroende på om det är någon som faller i ens tycke eller inte har uppenbarligen fungerat väldigt väl. Nu finns bland annat modeapparna Stylect, Mallzee, Grabble, Runsy och Swipecast som har kopierat just denna teknik för att locka till sig kunder. På Stylect tar man ställning till skor och målet är att hitta ett perfekt par (skor) istället för en ultimat partner. På Mallzee kan man swipea bland hundratals plagg från olika modeföretag tills man hittar något man vill köpa och på appen Swipecast kan fotografer, stylister och redaktörer snabbt hitta en modell till sitt uppdrag.
 
En smart idé tycker vi verkar vara att kombinera Tinder med någon av dessa modeappar. Hitta en dejt och swipea sedan fram den snyggaste outfiten för träffen – eller också hittar du ett par drömskor som bara måste visas upp för en tinderdejt.
 
Good luck ute i swipedjungeln!
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!