Mode

Modemissarna som får din stil att se billig ut – enligt stilexperten

Kläderna är ofta något av det första som vi lägger märke till hos en person – därför kan det vara bra att vara medveten om vad olika plagg signalerar. Har du gjort dig skyldig till några av följande stilmissar som kan göra att en outfit ser “billig” ut?

Skärmdump: TikTok @alexandra.croney

Alexandra Croney – @alexandra.croney på Instagram och TikTok – är en influencer som främst ger stiltips till personer med så kallad petite kroppsform – men i en av hennes mest populära videor pekar hon ut tre stilmissar som vem som helst kan göra.

3 stilmissar som gör att din outfit ser billig ut

Enligt Croney finns det tre misstag som gör att ens stil kan uppfattas som “billig”:

1. Att visa för mycket hud.

2. Att välja kläder endast för att de är trendiga, även om de inte är din vanliga stil.

3. Plagg och skor med stora loggor.

I videon, som har över 285 tusen visningar, skriver influencern att hon själv är “billigast av alla” och att hon “älskar” att göra dessa stilmissar ibland. Flera följare har reagerat positivt på Croneys inställning:

“Jag älskar att du visar vad som anses vara ‘billigt’ utan att klanka ner på folk som väljer att klä sig så”, skriver en person.

Spana in Croneys video här nedan!

@alexandra.croney Style mistakes that can make your look tacky. But I’m sorry who doesn’t love doing these sometimes 😆 #styletips #fashiontiktok #fashionhacks #styleadvice #dontdothis ♬ Ain’t No Way – Dréya Mac

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!