Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

MÖT METRO MODES SENASTE BLOGGSTILLSKOTT

Unknown-1
 
 
Efter nästan tio år på Aftonbladet kan vi på Metro Mode stolt presentera vårt senaste bloggtillskott Sanna Fischer Nordström. Sanna är stylist inom mode och inredning till vardags och för Metro Mode berättar hon om varför hon brinner för inredning och vad hennes bästa quick fixes för hemmet är. 
 
 
Hej Sanna! Välkommen till Metro Mode! Hur känns det?
– Det känns fantastiskt kul. Ser så mycket fram emot att jobba med Metros härliga gäng och ta mig an den här nya utmaningen.
 
Vad kommer din blogg på Metro Mode handla om?
– Min blogg kommer att handla om inredning såklart blandat med mode både för stora och små, skönhet och mina älskade barn. Mina gamla läsare kommer garanterat att känna igen sig, men nu får bloggen både nytt namn och utseende.
 
Din stora passion är inredning, hur växte det fram?
– Som liten älskade jag att möblera om, både inne hos mig och i resten av huset. Jag älskade också att städa, mina föräldrar hittade aldrig sina saker där de lagt dem. Med åren har intresset växt fram i takt med att jag fick ett eget hem, mina egna första fyra väggar glömmer jag aldrig. Min man och jag delar intresset så det har växt sig ännu starkare med oss.
 
Vilka trender gäller för hemmet till våren? Vilka kommer du att satsa på?
– Jag är inte så inne på det där med trender när det gäller inredning. Förutom att de är kul att läsa om dem förstås. När det gäller ens hem tycker jag att man ska gå på sin egen stil. Ett hem ska spegla personen som bor där. Men, en av vårens stora trender är nog just det, att skapa ett personligt hem som inte liknar någon annans. Ska bli spännande att se hur det utvecklar sig, framförallt i bloggvärlden.
 
Dina tre bästa quick fix för hemmet?
– Färska blommor, doftljus och en snyggt bäddad säng. Har du dessutom gott kaffe och fika att bjuda på är bollen i mål.
 
Och slutligen, vad ser du fram emot under 2015?
– Vi kommer att bygga vårt egna hus under 2015 så det kommer förstås bli en spännande resa. Ändå kan jag inte låta bli att se fram emot att det ska bli klart och spola fram till att vi sover i vår första natt där.
 
 
Text. Fanny Ekstrand
 
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!