Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Nicki Minaj frontar H&Ms julfilm och teasern är helt magisk

Finns det något som ger en mer julkänsla än julkalendern, Coca colas julreklam och så klart också H&Ms julfilm? Knappast. Nu har vi äntligen fått en teaser på årets film som frontas av ingen mindre än den stencoola Nicki Minaj.

Foto: H&M

Filmen utspelar sig i en fantasivärld och är en modern tolkning av en klassiska saga. I filmen berättar en pappa, som spelas av Jesse Williams, en saga för sin dotter. Den handlar om en modig flicka som ska rädda julen, hon letar efter jultomtens elaka och själviske bror. Nicki Minaj spelar flickans mamma och även fen Wiset Thingy. Jesse Williams spelar förutom pappan även den övernaturliga Fastest Fairy.

– Jag älskar filmens inspirerande budskap och hur den lilla flickan representerar hjälten som bor inom oss alla. Under julen är det alltid en speciell magi i luften, säger Nicki Minaj i ett pressmeddelande.

Jultomten och hans elaka bror spelas av John Turturro. Den fullständiga kortfilmen kommer publiceras den 28 november, fram tills dess får vi nöja oss med trailern.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!