Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Finns det något som ger en mer julkänsla än julkalendern, Coca colas julreklam och så

Mode

Nicki Minaj frontar H&Ms julfilm och teasern är helt magisk

Finns det något som ger en mer julkänsla än julkalendern, Coca colas julreklam och så klart också H&Ms julfilm? Knappast. Nu har vi äntligen fått en teaser på årets film som frontas av ingen mindre än den stencoola Nicki Minaj.

Foto: H&M

Filmen utspelar sig i en fantasivärld och är en modern tolkning av en klassiska saga. I filmen berättar en pappa, som spelas av Jesse Williams, en saga för sin dotter. Den handlar om en modig flicka som ska rädda julen, hon letar efter jultomtens elaka och själviske bror. Nicki Minaj spelar flickans mamma och även fen Wiset Thingy. Jesse Williams spelar förutom pappan även den övernaturliga Fastest Fairy.

– Jag älskar filmens inspirerande budskap och hur den lilla flickan representerar hjälten som bor inom oss alla. Under julen är det alltid en speciell magi i luften, säger Nicki Minaj i ett pressmeddelande.

Jultomten och hans elaka bror spelas av John Turturro. Den fullständiga kortfilmen kommer publiceras den 28 november, fram tills dess får vi nöja oss med trailern.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson