Mode

Nike sportswear hyllar Zlatan

[bildspel]

“Crafted for Destruction” heter  jackan som Zlatan har fått som hyllning från märket Nike Sportswear. Jackan är helt handgjord och har en specialgjord brodyr som är skapad och inspirerad efter Zlatans egna tatueringar. Bakom designen på jackan står modedesignern Julia Hederus och tatueringsbrodyren är skapad av den kända tatueraren Christian Wagner.

“Jag försöker ha en egen stil, både på och utanför planen. Att få en jacka som den här var både oväntat och kul. Jag har jobbat hårt för att komma dit jag är idag och den här jackan speglar det, men samtidigt är inget över ännu, det finns fortfarande mycket kvar att vinna”, säger Zlatan Ibrahimovic.

Med den specialgjorda jackan hyllar inte bara Nike Spoprtswear Zalatan, utan även Varsity-jackans arv. På en klassisk Varsity-jacka syns text och emblem som finns där för att berätta om ägarens idrottspresentationer och det är dessa som har ersatts med brodyren inspirerad av Zaltans tatueringar.
Namnet, “Crafted for Destruction,” som jackan har fått anspelar på faktumet att få spelare är lika effektfulla som Zlatan, både på såväl som utanför planen. Jackan kommer att visas upp för allmänheten i butiken Senakersandstuff i Stockholm i samband med stormatchen FC Barcelona som spelas i Milano. Jackan kommer finnas på plats i en månda med start från idag, den 21 november.

Klicka på den rosa pilen, till höger i bilden, för att se mer bilder.
Caroline Sandström

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!