Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Nu blir drömmen sann – ät godis från väggar och tak på det nya godismuseet!

Här är museet som kommer lugna ditt sötsug! Med åtta olika rum fullproppat med smaskigheter har godisälskaren hittat sitt paradis. Ett besök på The Dessert Museum är ett måste! 

godis-thedessertmuseumFoto: IBL & Instagram /@thedessertmuseum

Älskar du godis och museum? Då har du hittat rätt! Trots att det är långt bort kan vi inte sluta titta på bilderna från det nyöppnade museet i Manilla på Filippinerna. The Dessert Museum fick redan under öppningsveckan 7000 besökare  – och det förväntas bli fler!

På dessertmuseet kan du besöka åtta olika rum där du möts av olika teman som består av marshmallows, donuts, tuggummi, glass, kakor, spunnet socker, sega björnar och klubbor! Samtidigt som du går runt i den spektakulära miljön kan du äta godis från väggarna! För den som vill finns det också möjlighet att lära sig mer om godisets historia – vad mer kan man begära?

Bilderna från The Dessert Museum säger oss att det finns stor chans till att fixa ett snyggt instagram-flöde och vi gissar att det speciella museet kommer locka många godisälskare världen över. Här kan du spana in några av bilderna från dröm-museet!


Källa: Elle

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!