Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Nu erbjuder McDonalds bordsbokning – och lyxig tvårättersmeny!

mcdonalds-bordsbokning
Har du en dejt på gång eller ska du fira något särskilt? Nu kan boka bord och bjuda din partner på en riktig lyxig burgare. Var då? Jo, på McDonalds.
 
Nu är det möjligt att reservera ett bord på utvalda McDonalds-restauranger runt om i landet och få bordsservering. På menyn står en tvårättersmeny med den nya gourmetburgare som varmrätt. Sverige är först i världen med att erbjuda en middagssittning under begränsad tid och redan idag, tisdag 15 september, öppnar Bookatables bordsbokning.
 
– Vi hjälper allt från kvarterskrogar, lokala favoriter till fina Michelin-restauranger med deras bordsbokning. Därför ställer vi gärna upp när McDonalds Sverige vill vara först i världen med att erbjuda bordsbokning på sina restauranger under en tidsbegränsad period. Vi uppmanar alla som vill inspireras att inte missa tillfället att få uppleva den nya gourmetburgaren på bästa sätt, säger Jonas Carlén, Bookatable Sverige.
 
Av: Elina Malm
Foto: Press

 
 
Läs även:
Acne lanserar tapeter för barn!
Charlies fredagstips: Sixten & Frans
Nu lanseras Amerikas största inredningssajt i Sverige
Våning med eget garage och orangeri precis intill kungliga slottet i Stockholm

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!