Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Nu kan alla besöka den populära Make it Last-loppisen online

Oavsett om du brukar handla second hand och vintage eller om du är helt ny på det så går det att göra grymma fynd för en bråkdel av priset. Årets upplaga av Make it Lasts stora modeloppis hålls helt digitalt – och är i full gång.

Hanna Stefansson, Columbine Smille och Marie Hindkaer är tre av modeprofilerna som säljer på loppisen. Foto: Vestiaire Collective

Många av oss som älskar att fynda second hand ser till att boka in ett besök Make it Lasts stora modeloppis två gånger per år. Även 2020 sker den populära utförsäljningen av plagg från bloggare, influencers och andra stilsäkra profiler – men den här gången blir det online. Med andra ord kan även du som inte befinner dig i Stockholm, där loppisen vanligtvis hålls, lägga vantarna på plagg och accessoarer som tillhört till exempel Hanna Stefansson, Celine Aagaard, Lisa Olsson, Wasima, Columbine Smille och Jonna Bergh.

I år är det online-vintagebutiken Vestiaire Collective som är värdar för loppisen, medan Emma Elwin och Lisa Corneliusson som vanligt står bakom spakarna, och bland godbitarna som just nu fortfarande finns till försäljning finns till exempel en trendig miniväska från By Far, ett par skinnsandaler och den perfekta jeansjackan från Acne Studios, och sommarens finaste miniklänning från Reformation.

Men som vanligt när det kommer till second hand så gäller det att vara snabb – de bästa föremålen försvinner fort! Alla plaggen hittar du här.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!