Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Nu kan du få CLEAN-doft i hemmet

Clean
 
Älskar du doften av ren tvätt? Nu finns möjligheten att få hela ditt hem att dofta som nytvättade handdukar direkt från torktumlaren.
 
 
CLEAN har länge varit det självklara valet för kvinnor som vill ha en naturlig, ren och fräsch doft. Dofterna är diskreta och varma, men ändå eleganta och sofistikerade. I dag är det dessutom möjligt att få dessa dofter i hemmet.
 
Genom att ställa in doftstickor i badrummet eller att tända ett väldoftande sojavaxljus på soffbordet kan du få ett fräschare hemkänsla. Om du ska få gäster rekommenderar vi att du tar en runda med din favoritsprej från CLEAN för att göra det extra trevligt.
 
Allt eftersom att årstiderna, vädret och humöret skiftar så har CLEAN en mängd olika dofter som passar alla smaker. Doften Clean Original lanserades 2003, och fångade en tvåls enkla renhet, med dofter som Warm Cotton, Fresh Laundry och Cotton Fresh tog CLEAN ett modernt grepp om enkla dofter som tilltalar alla. Nu har de dessutom utvecklat sortimentet med Skin, Rain, Cool Cotton och White Woods.
 
CLEAN skapar inte bara populära och naturliga dofter, utan också miljövänliga produkter som inte irriterar huden. Att skapa innovativa och miljömedvetna skönhetsprodukter med naturliga ingredienser av hög kvalitet är grunden för CLEAN:s filosofi. Produkterna är skonsamma, närande, hypoallergena och fria från alla aggressiva, irriterande ingredienser som sulfater, parabener, aluminium, propylenglykol, mineralolja, konstgjorda färgämnen, triklosan och talk. De testar inte produkterna på djur, och ingen av produkterna innehåller animaliska biprodukter.
 
Det bästa i livet är ofta det enklaste – detta är vad CLEAN handlar om.
Clean – Our name is our promise
 
 
clean2

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!