Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Inredaren och tv-profilen Andrea Brodin är ny bloggare på Metro Mode

Andrea Brodin Metro Mode
 
 
Andrea Brodin är inredare, designer och projektledare och känd från tv-program som Homestyling, Till Salu, Arga Snickaren och Hotellräddaren. Från och med nu förgyller hon Metro Mode med sin inspirerande blogg.
 
Hallå Andrea, vad kul att du har flyttat din blogg till oss! Hur syns din kärlek till inredning bloggen?
– I min blogg får man ta del av både inredningstrender och nyheter, men också min jobbvardag, styling, tips, idéer, före/efter från mina projekt och snygga miljöer som jag ser och inspireras av.
 
Vad är det roligaste du gjort hittills i din inredningskarriär?
– Alla tv-program under årens lopp. Allt från Till Salu till Arga Snickaren och TV4 Nyhetsmorgon. Inredning berör!
 
Hur ser du på inredningstrender? Har du någon favorittrend eller struntar du helt i sådant?
– Vissa trender hoppar jag på, men eftersom jag får ta del av kommande trender redan innan de kommit blir jag ofta trött på dem innan de ens är en trend. En trend jag gillade var “ananasen”. Jag har samlat på ananaser i olika skepnader i över 15 år så det var kul att det plötsligt vara inne.
 
Hur inreder du hemma just nu?
– Jag är väldigt svag för grönt, så jag har precis tapetserat en hörna hemma med en helt galen tapet. Mer exakt så är det “matdelen” i vardagsrummet som jag har gjort om. Det är ett enkelt knep för att få ytan att kännas större och att få in fler “rum i rummet”.
 
Vad kan vi mer hitta i din blogg?
– Jag skriver en hel del om hälsa och träning, samt väldigt mycket om resor då jag reser en hel del. Och så mode förstås. Jag får alltid feedback av mina underbara bloggläsare att de vill se mer outfits, så det tänkte jag bli lite bättre på.
 
 
Andreas blogg hittar du på: andreabrodin.metromode.se
 
 
Av: Jenny Lacis
Foto: Daniel Cohn

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!