Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Ny skönhetsbloggare – Anna-Karin Hellborg

Anna-Karin Hellborg
 
 
Make up-artisten Anna-Karin Hellborg hyser stor kärlek till färg och djurvänliga produkter. Hon älskar att experimentera fram sminkningar, fota och göra egna make up-filmer.
 
Hallå där Anna-Karin! Välkommen som ny bloggare här på Metro Mode! Vad har du för förväntningar?
– Åh, det ska verkligen bli superkul! Jag ser främst fram emot att vara en del av Metro Modes fantastiska bloggutbud! Och det känns som att en får gott med stöd och som att jag blir en del av någonting stort. Det ska bli kanonkul!
 
Vem är du och hur skulle du beskriva din blogg?
– Jag är en påhittig tjej som älskar att skapa allt från sminkningar till musik. Det du kommer få se mest utav i min blogg är allt jag gör med smink och foto, och då mest sminkningar på mig själv eftersom jag älskar att experimentera med smink samt att ta självporträtt. Djurvänliga sminktips blir det gott om också!
 
Du har ju en egen youtube-kanal också. Vad hittar man där? 

– Där finns mest makeup-tutorials och tips på produkter jag älskar lite extra eller testar för första gången. Mest en himla massa sminkgrejs helt enkelt.
 
Vilket är ditt bästa sminktips?
– Satsa på bra basprodukter. Det kommer du långt på!
 
Vilken sminkprodukt ska man lägga sin sista 100-lapp på tycker du?
– Oj, det är svårt. Men det blir antingen en grym bas om en inte har det (tvivlar dock på att du hittar en för en hundralapp. Men vem vet?) eller ett roligt knalligt läppstift. Det livar upp vilken look som helst!
 
Anna-Karins blogg hittar du på annakarin.metromode.se
Kolla in hennes tutorials på: metromode.se/webbtv
 
 
Text. Jenny Lacis
Foto. Privat

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!