Mode

Svenska modemärket Limitato skapar t-shirts med världsberömda tryck

limitat ny
Nytt svenskt modeföretag får rättigheterna på de berömda och ikoniska fotografierna tagna av Terry O’Neill.
 
Fotografier som du säkert känner igen, som hänger på världsberömda gallerier och museer över hela världen hamnar nu på lyxiga tröjor! Terry O’Neill var en av de första fotograferna som under 60- och 70-talet började fota kändisar utanför studion och fångade dem i det vardagliga livet. Dåtidens stora Hollywoodstjärnor har han förevigat på sitt egna unika och stilistiska sätt.

Nu kommer alltså dessa bilder att kunna bäras till vardags, på bröstet på Limitatos t-shirts. Dessa t-shirts är av högsta kvalitet med sammetstryck och kommer att säljas i begränsad upplaga i utvalda butiker och på webben.

”När man tar på sig en t-shirt från Limitato tar man inte bara på sig en t-shirt, man tar på sig ett konstverk.” säger bolagets Creative Director Gustav Peterson.

I pressmeddelandet om samarbetet uttalade sig också fotografen bakom bilderna, Terry O ́Neill, såhär:
”Jag njuter av att jobba med unga drivna entreprenörer och när jag för första gån- gen såg Limitato ́s produkt och dess kvalitet blev jag exalterad. Det är kul att få se något jag själv hade kunnat bära. Jag ser fram emot att få se deras t-shirts hänga runt om i High End butiker världen över och genom våra nätverk av internationella gallerier runt om i USA, Europa och Asien.”
 
Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!