Mode

OSCAR DE LA RENTA SKAPAR KOLLEKTION FÖR THEOUTNET.COM

Den 26 februari i år släpper designern en 24-delar stor kollektion specialsydd för outletsidan The Outnet. Kollektionen gör det möjligt för dig med lite mindre pengar i plånboken att ha råd med Oscar de la Rentas klänningar och kläder som vanligtvis ligger på över flera tusentals kronor. Kollektion kommer att visas upp den 12 februari under New York Fashion Week för första gången och priserna kommer att ligga från 325 dollar upp till 1295 dollar. Det som är så fantastiskt med kollektionen är att den är gjord av samma material, och i samma fabrik som de la Rentas huvudkollektion vilket enligt märket betyder att den håller samma kvalité och standard men att man har lyckats få ner priserna avskyvärt så att den kan säljas någorlunda billigt.

Personen i fråga som kommer att fronta kampanjen och kollektionen enligt rykte blir stilikonen Olivia Palermo som bland annat kommer att synas genom en så kallad take over på theoutnet.com, på banners och som modell på samma sida,

För er som inte har hört om The Outnet tidigare kan vi berätta att det är en så kallad outlet sida för märkeskläder där du kan hitta kläder, accessoarer och smycken från kända märken så som Stella McCartney, Joseph, Alexander Wang, Chloé och Isabel Marant upp till 70 % billigare. Så se till att kika in där trots att du kanske inte är ett Oscar de la Renta fan då hemsidan bjuder på ett smörgåsbord av lyxiga varor till betydligt billigare prislappar.

Av. CAROLINE SANDSTRÖM

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!