Mode

OLW lanserar klädkollektion i samband med ostbågens dag 5 mars

Nu tar OLW fram en egen klädkollektionen och motivet är ett av svenskarnas favorisnacks – nämligen ostbågen! Den 5 mars, på ostbågens dag, lanseras The cheezier collection!

Ostbågar började tillverkas redan 1968 i OLWs fabrik i Filipstad och idag innehåller sortimentet ett dussin olika smaker och former, perfekta för fredagsmyset.

Nu växer sig familjen ännu större när OLW också släpper en klädkollektion i samband med dagen så snackset uppmärksammas och uppskattas lite extra världen över. Den 5 mars lanseras The cheezier collection, en klädkollektion i fyra delar bestående av pyjamas, tofflor, collegetröja och strumpor. “Att hylla Sveriges mest sålda snacks känns som det ultimata spåret att gå på när vi lanserar en klädkollektion. Vi hoppas att kollektionen blir en lika självklar del av svenskarnas hem som våra snackspåsar är”, säger Karin Mohlin på OLW.

Äntligen kan alla snacksälskare inte bara äta ostbågen, utan även bära den, eftersom OLW  lanserar en egen klädkollektion i samband med ostbågens dag. The cheezier collection består av pyjamas, tofflor, collegetröja och strumpor, och kommer finnas på cheezierstore.se.

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!