Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

& OTHER STORIES

Under 3 år har klädjätten H&M under stor hemlighetsmakeri arbetat på att utveckla sitt nya märke. Samuel Fernström, ansvarig för & Other Stories säger att tanken från början var att skapa en hel look. Och tankar blev verklighet. & Other Stories har makeup, hudvård, kläder, skor och mängder av olika accessoarer. Prisklassen kommer att ligga mellan 50 kronor upp till 3000 kronor.

Behnaz Aram, tidigare designer hos Whyred är på designerfronten med kläder, Nicole Wilson, skodesigner hos Acne kommer att jobba med de två första skorna som kommer ut.

Plaggen och accessoarerna kommer att vara uppdelade i fyra olika genrer, och tanken är att man ska kunna ha många olika möjligheter att kombinera och styla plaggen. Att mixa plagg och accessoarer från de olika genrerna.

Detta är alltså ett stort, och en spännande nysatsning som klädjätten H&M gör. Den första svenska butiken kommer att öppna på Biblioteksgatan i Stockholm, och kommer att vara 700 kvm stor. (!) Men exakt när butiken öppnar är man fortfarande förtegen om. Det kommer även att fortsätta poppa upp butiker i Barceona, Berlin, London, Paris och Milano.

Av. JOANNA FINGAL Foto. & OTHER STORIES

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!