Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

& Other Stories och Susan Fang lanserar drömsk vårkollektion

Denna månad släpper & Other Stories en ny spännande kollektion i samarbete med den kända modedesignern Susan Fang. Spana in de fina nyheterna här!

Foto: & Other Stories

Susan Fang har blivit känd tack vare sina naturinspirerade och fantasifulla kreationer i kombination med innovativa tekniker – något som i högsta grad präglar hennes nya samarbete med & Other Stories:

“Den främsta inspirationen för samarbetet var naturen och idén att skapa drömska statementplagg som också skulle kunna ingå i din dagliga garderob”, säger Fang i ett pressmeddelande. “Det är en kollektion som sammanför natur, drömmar och surrealism genom mode. Vi har blommiga inslag i alla plagg – vissa blommor är broderade och andra är gjorda av pärlor. Vi kombinerade även blommönster med transparent tyg så att de ser ut att sväva, vilket ger bäraren en känsla av frihet.”

Foto: & Other Stories
Foto: & Other Stories
Foto: & Other Stories

Kollektionen består av elva plagg och accessoarer – däribland kjolar, klänningar och toppar. Här återfinns romantiska spetsmaterial såväl som trendigt virkat. De genomgående färgerna är puderblått, vitt, ljuvt lila och silver. I kollektionen ingår dessutom ett par sandaler som uppfyller alla våra bling-behov den här säsongen, samt en nyversion av Fangs ikoniska halsband prydd av en 3D-printad blomma.

Kollektionen finns tillgänglig i utvalda butiker och online den 18 april 2024.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!