Mode

Petra Tungården släpper bröllopskollektion med Nelly – som gör att vi vill gifta oss direkt!

Metro Modes bloggare Petra Tungården släpper i april en kollektion med klädvarumärket Nelly. Nyligen ägde en pressvisning rum där en glimt av den kommande kollektionen sågs – och för den som går i bröllopstankar är den perfekt!

petratungården-kollektion-nellyFoto: Petra Tungården

Den 22:a april släpps Petra Tungårdens kollektion för Nelly och vi längtar redan! I ett blogginlägg skriver Petra att hon har lagt extra mycket tanke på att man ska kunna matcha varje outfit med accessoarer som går ton i ton – något hon menar saknas på marknaden. Den limiterade kollektionen kommer bestå av olika klädesplagg, skor, accessoarer och underkläder. I kollektionen finns även brudklänningar som kommer vara ett billigare alternativ för de som inte vill lägga så mycket pengar på en bröllopsklänning. Men de fungerar minst lika bra till sommaren eller studentfirandet, säger hon.

Kampanjbilder för kollektionen kommer att fotas utomlands, men var är ännu inte bestämt. Kanske i en dekadent art deco-byggnad eller i ett italiensk paradis? skriver hon i samma blogginlägg. För Petra som just nu befinner sig i Tulumn och själv går i bröllopstankar börjar allt äntligen falla på plats, “Jag och Markus tänker att vi ska spika alla detaljer om bröllop den här resan”.

Är du sugen på att se fler bilder från den kommande kollektionen? Här kan du se hela Petras blogginlägg!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!