Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Petra Tungården tipsar – så packar du semesterväskan med stil!

Petra Tungården tipsar – så packar du semesterväskan med stil!
26 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/12/louis-vuitton.jpg

Skidsemester

Oavsett om skidresan går till alptopparna eller fjällstugan i Åre så krävs det dubbla lager och bra material för att hålla värmen. På höstens visningar såg vi flera modehus som blivit inspirerad av skidbacken. Vi flirtar med 70-talet och ser många vida ben och overaller i år. Våga blanda tuffa material som lack och skinn med stickade tröjor när du ska på afterski.

https://metromode.se/files/2016/12/Synsam-1000-kr.jpg

Skidglasögon

Synsam, 1000 kr

Köp här

https://metromode.se/files/2016/12/Craft-399-kr.jpg

Långkalsonger

Craft, 399 kr

Köp här

https://metromode.se/files/2016/12/Celine-fw16.jpg

Solsemester

Packa väskan med klänningar, kaftaner, skjortor och sandaler. Låt de trendiga ränderna avlösa varandra, volangerna har aldrig varit hetare och kaftanen är alltid ett nyckelplagg på semestern. Toppa looken med en stråhatt och ett par lädersandaler. Tänk på att prioritera sköna och luftiga material och välja plagg som du tycker om och faktiskt kommer att använda.

 

https://metromode.se/files/2016/12/Calvin-Klein.jpg

City weekend

Att packa rätt för en weekend i en storstad är en konst. Reser man dessutom bara med handbagage kräver packningen lite eftertanke. Fyll väskan med plagg som täcker flera användningsområden och som går matcha med varandra. Satsa på roliga accessoarer och smycken som är lätta att byta ut.

Halsduk

Samsoe, 916 kr

Köp här

Sneakers

Zara, 549 kr

Köp här

Spenderar du julen på annan ort och kanske till och med i annat klimat? Metros moderedaktör Petra Tungården listar vad du behöver i resväskan för att klara dig på skidsemsestern, solsemestern eller för en weekend i storstan.

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa genom via tjänsten Apprl.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!