Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Photoshoppad och fejk – toppmodellen Duckie Thots tuffa start i karriären

Hon har tagit modevärlden med storm och syns i mängder av kampanjer och visningar. Men vägen till framgången har inte alltid varit lätt, Duckie Thot anklagades till en början för att vara fejk.

 Foto: Rex/Instagram

Duckie Thot är den australienska modellen som tagit världen med storm, hon har miljoner av följare och modeföretagen slåss om att få ha med henne i sina kampanjer. Men början av Duckies karriär var inte så enkel som man kan tro, hon möttes av en hel del motgångar innan modellkarriären tog fart.

När Duckie Thot var 17 år gammal medverkade hon i tv-serien Australia’s Next Top Model. Hon skulle äntligen få uppfylla sin dröm om att bli modell och programmet skulle bli det första steget mot drömmen. Men i programmet kritiserades och missförstods Duckie, stylisterna visste inte hur de skulle styla hennes hår och tittarna gillade henne inte till en början. De sa att hon såg onaturlig ut och ingen trodde på att det var hennes naturliga utseende. Duckie anklagades för att genomgått plastikkirurgi och vara photoshoppad. Även kollegorna i modebranschen sa elaka saker om henne och kallade hennes för hånfulla namn.

Senare berättade Duckie i en intervju med Teen Vouge att hon blivit sårad flera gånger av bemötandet och att det tog henne hela två år innan hon hittade orken och självförtroendet till att ta sig tillbaka till modevärlden. Tur det säger vi, idag är hon en sann inspiratör och beautyqueen! Duckie Thot bevisar verkligen att man inte ska ge upp sina drömmar, oavsett vad andra säger.

Källa: Brightside

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!