Mode

PRENUMERERA PÅ METRO MODE – GRATIS

artikelbild

 

Första numret av Metro Mode lanserades för mindre än tre veckor sedan och vi har redan märkt av det stora intresset som finns för ett inspirerande modemagasin i gratisformat. Magasinet har distribuerats i butiker, på utvalda platser i Stockholm, Göteborg och Malmö och har även skickats direkt hem till läsare. Upplagan har varit begränsad och därmed har den tryckta versionen inte varit tillgänglig för alla. För dig som inte fått magasinet i brevlådan eller om du helt enkelt föredrar att läsa på dator, läsplatta eller mobil så finns Metro Mode digitalt på metromode.se/digital.

 
Men nu ger vi fler chansen att få magasinet gratis direkt hem i brevlådan – anmäl ditt intresse på metromode.se/magasin.   

 
Nästa nummer innehåller allt sommarmode du behöver, du får stylingtips på hur du applicera 70-tals stilen och det asiatiska influenserna till din nuvarande garderob, du får en inblick i den talangfulla designern Elin Nyströms värld. du får reda på vad Petra Tungården och Caroline Sandström gärna packar ner i resväskan på semestern och du får lära känna killarna bakom det omtalade spat ‘Day Spa’ och självklart massa mer saker du inte kan vara utan.

 

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!