Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

PRINCESSE TAM TAM ÅTER TILL SVERIGE

bodyespionne

 

 

Franska underklädesmärket Princesse Tam Tam har idag runt 160 butiker och finns i sammanlagt 40 länder världen över. Nu kommer det hyllade märket till Sverige.

 

I början av 2014 kommer Princesse Tam Tam till Sverige och du kommer bland annat kunna shoppa deras underkläder från Nelly.com och på Skindeep i Stockholm. Den franska princessan, som startade sin framgångssaga för 27 år sedan år 1985, blev då känt för sitt sätt att sätta färg på tillvaron. Märket var först med att lansera färgglada underkläder som på den tiden var väldigt ovanliga, nästintill obefintligt. Nu några år senare är märket större än någonsin vilket inte är så konstigt då du för en helt ok peng (trosorna ligger på runt 299 kronor, BH:arna på runt 349 kronor och nattlinnena/myskläderna på runt 499 kronor) kan fynda sexiga och snygga underkläder. Princesse Tam Tam är verkligen varumärket för kvinnor, designat av kvinnor och vi på redaktionen känner att det var på tiden att det kom även till oss här i Sverige. Och förutom att vi diggar märket gillar vi även hur man har tagit hjälp av kända fotografer som Terry Richardsson, Bert Stern och Jean Baptist Mondino i sina reklamkampanjer för att förmedla märkets sensuallitet.
– Caroline Sandström

 

 

ScarletteClindoeilAnyaLumiere

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!