Mode

Rihanna avslutade New York fashion week – med en stor dos girl power!

New York fashion week är nu avslutad, men den slutade inte med vilken show som helst. Rihannas underklädeslinje, Savage X Fenty, gjorde entré och inspirerade publiken med kroppspositivitet och mångfald. Som vanligt när Rihanna levererar något så tar hon oss med storm!

rihanna-underklader-modevisningFoto: Getty images

Rihanna startade sitt underklädesmärke i våras och gjorde då klart för modevärlden att hennes underkläder ska vara tillgängliga för ALLA. Nu visade hon upp sin senaste kollektion på New York Fashion weeks sista visning. Savage X Fenty’s mäktiga show representerades av en rad olika svincoola kvinnor, med stor mångfald och i olika kroppsstorlekar. Showen hyllade systerskapet och utstrålade så mycket girl power. Vi som inte trodde att man kunde älska Rihanna mer hade så fel.

Det var vackra, och symboliska dansframträdanden på catwalken, där bland annat gravida kvinnor (love it!) och båda systrarna Hadid gick.

“Jag tycker att det är synd att kvinnor måste känna sig osäkra eller självmedvetna om hur deras kroppar ser ut. Samhället har lärt dem att det bara finns ett sätt att vara på”, säger hon i en intervju med Vogue. Vi på Metro Mode håller med Rihanna och vill se mer sånt här på catwalks i framtiden! Se bilderna från visningen här nedan i bildspelet.

Savage X Fenty

Savage X Fenty

Gigi Hadid, Rihanna och en av visningens gravida modeller.

Foto: Getty images

Nästa bild
Savage X Fenty

Savage X Fenty

Bella Hadid och två av showens powerfulla kvinnor.

Foto: Getty images

Nästa bild
Savage X Fenty

Savage X Fenty

Leopard, färg och en massa girl power!

Foto: Getty images

Nästa bild
Savage X Fenty

Savage X Fenty

Showen hade inte bara ursnygga modeller på catwalken, utan också en djungelliknande, inspirerande bakgrund.

Foto: Getty images

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!