Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Röda strumpor – detaljen som lyfter vinterns outfits

Vinterns enklaste knep för att plocka hem stilpoäng? Ett par röda strumpor som får sticka upp över skorna. Metro Mode tar en närmare titt på denna snygga trend!

Foto: Instagram @clairerose

Gucci, Victoria Beckham och David Koma är bara några av de modehus som har signalerat att färgglada strumpbyxor, gärna röda sådana, är helrätt i vinter. Denna trend tycks nu ha gett upphov till en ny variant: på senare tid har ett flertal trendsättare nämligen valt att skapa spänning i diverse outfits med hjälp av ett par röda strumpor.

Så sätter du stilen

Om du inte redan har investerat i ett par fina röda strumpor denna vinter kan vi varmt rekommendera det. Detta enkla men effektiva stilgrepp är det perfekta sättet att komma i julstämning, samtidigt som det lyfter otaliga vardagslooks!

Testa att styla strumporna med klassiska plagg och skor i bastoner som svart, grått, och beige för en snygg och intressant helhet. Varför inte prova en tidlös kappa, ett par mörka jeans, en stickad tröja och ett par svarta loafers för en minimalistisk look med en säsongsbetonad twist?

Klicka hem dina nya favoritstrumpor nedan!

Finstickade strumpor - H&M KÖP

Finstickade strumpor - H&M

Pris: 60 kronor.

KÖP

Nästa bild
Strumpor - Oroblu KÖP

Strumpor - Oroblu

Pris: 119 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!