Mode

Rött och rosa – 15 drömköp i vårens it-färger

Rött och rosa – 15 drömköp i vårens it-färger
15 Se Bildspelet

Väst

Mango, 799 kronor

Blus

Mango, 449 kronor

Byxa

Mango, 299 kronor

Jacka

Mango, 599 kronor

Väska

Zara, 399 kronor

Pumps

Zara, 679 kronor

Klänning

Zara, 349 kronor

Kappa

Zara, 749 kronor

Rött och rosa är vårens stora trendfärger. Bär kulörerna var för sig eller matcha färgkartans i särklass finaste duo ihop. Metros moderedaktör Petra Tungården har valt ut de bästa färgklickarna i butik just nu.
Strunta i förlägna stiltabun om att rött och rosa inte går ihop. Under flera år har den färgsprakande kombinationen fått agera bollplank för slagord. Men redan i höstas fick färgduetten upprättelse och sågs på många visningar. Men i vår är färgerna om ännu hetare och har setts på var och varannan visning. Ibland hand i hand men också till stor del var för sig.
Bottega Veneta
Just nu ser en hel modevärld nämligen rött. Smutsig rosa pastell, burgundy- och klarrött blandas hej vilt. Inspireras av modehuset Bottega Veneta som visar hur du mixar och matchar med finess, utan att för den delen se ut som en stoppskylt.

Just nu svämmar butikerna över av plagg i ovanämnda färgkarta. Så det är bara att välja och vraka. Trivs du inte färg? Satsa på accessoarerna som väska och skor till en annars neutral look. Eller varför inte fånga upp trenden genom att knyta en sjal i rött eller rosa runt halsen á la 70-tal?

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!