Mode

Så förvandlar du din BH till en rygglös BH – kolla in smarta TikTok-knepet här!

Är du i akut behov av en rygglös BH? Få inte panik. Med det här TikTok-knepet kan du snabbt och enkelt göra en rygglös BH med hjälp av en vanlig BH.

Skärmdump: TikTik @kristinakacheeva

Finns det något värre än att ha köpt en ny klänning eller topp, bara för att inse att BH:n syns där bak? Om du inte har tid att springa ut och köpa en ny BH så kan det här TikTok-knepet vara något för dig.

I en video som har setts nära 12 miljoner gånger visar influencern Kristina Kacheeva hur man förvandlar en vanlig BH till en rygglös sådan – allt med hjälp av saker som du förmodligen redan har hemma!

Så gör du en rygglös BH

Du behöver:

  • En BH
  • Sax
  • Nål och tråd (eller lim)
  • Fashion tape vid behov

Gör så här:

Klipp av ryggbandet strax under bygeln på båda sidor. Klipp av axelbandet där det möter ryggbandet. Fäst axelbandets ändar på BH:ns nederkant med hjälp av nål och tråd (eller lim), så att en en ögla bildas på vardera sida. Använd fashion tape för att hålla BH:n på plats vid behov.

Spana in den virala videon här!

@kristinakacheeva Trying this Tiktok hack. What do you think? #stylehacks #styleinspo #brahack #brahacks #hack #hacks #styleinspo #girltips #girlhacks #fashionhacks ♬ this is what falling in love feels like – JVKE

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!