Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Så fuskar du till dig bästa solbrännan

När solen lyser med sin frånvaro är det inte mer än lägligt att hitta brännan någon annanstans. Därför har vi testat oss igenom den rådande brun-utan-sol marknaden och sållat fram de 6 bästa produkterna på skönhetshyllorna idag.

Sex bra saker att tänka på när du applicerar din brun utan sol:

1. Tänk på att inte raka benen innan du applicerar din brun-utan-sol. Detta gör nämligen att hårsäckarna öppnar upp sig vilket i sin tur kan leda till en ojämn och prickig färg.

2. Torra partier så som armbågar och knän drar lättare åt sig brun-utan-solen vilket kan skapa ett fläckigt resultat. Undvik detta genom att applicera Aloe Vera på de torra partierna innan.

3. Att skrubba kroppen innan är A och O. Speciellt om det kanske är tredje gången du applicerar din brun-utan-sol. Skrubben hjälper dig nämligen att ta bort gamla rester av färg samt smuts.

4. Applicera inte din brun utan sol i cirklar – utan i längder. Detta ger ett jämnare, finare och ett naturligare resultat.

5. Glöm inte att tvätta händerna efteråt! Ingen vill gå runt med bruna handflator frivilligt.

6. Om du råkar få en brun-utan-sol fläck tar du enklast bort den genom att addera babyolja på fläcken och skrubba tills den försvinner.


Foto. All Over Press

Autobronzant Tonique - Biotherm KÖP

Autobronzant Tonique - Biotherm

Den här brun-utan-solen är en personlig favorit hos oss eftersom den tack vare sin oljiga konsistens är lätt att få jämn och applicera på kroppen. Den lämnar även kvar en lätt solkysst hy som känns lika fräsch som en två-dagars bränna i en fin gyllenbrun färg. Ett till plus är även att den luktar gott och att den inte färgar av sig på varken dina kläder eller sängkläder.

Pris: 207 kronor. (Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
Self Tanning For Body - Sensai by Kanebo KÖP

Self Tanning For Body - Sensai by Kanebo

Redan förra året fick vi upp ögonen för den här silkeslena, snabbabsorberande och fuktighetsgivande gele-creamen från Sensai som lämnar kvar en fin och solkysst hy efter bara 8 timmar. Och till skillnad mot många andra brun-utan-sol krämer känns den lätt, medgörlig och tunn mot kroppen samtidigt som den luktar gott och pudrigt.

Pris: 785 kronor.

KÖP

Nästa bild
Neroli Bigarade Gradual Glow Lotion - Decléor KÖP

Neroli Bigarade Gradual Glow Lotion - Decléor

”Gradual Glow” innebär att du stegvis bygger upp din bränna och produkten som gör det absolut bäst är den här från Decléor. Det går nämligen inte att misslyckas eftersom den tack vare sin lättapplicerande konsistens även tillåter dig som är lite slarvig att få ett jämnt resultat. Det bästa av allt är att du själv kan bestämma hur brun du vill bli samt att du under hela processen har full kontroll på vilka partier du har missat tack vare dess gyllene ton. Den luktar även gott av sommar och blommor och lämnar en fin solkysst och gyllene hud efter sig.

Pris: 445 kronor.

KÖP

Nästa bild
Sunkissed Self-Tanning Face Cream - ACO KÖP

Sunkissed Self-Tanning Face Cream - ACO

Oftast tycker vi att de bästa brun-utan-sol produkterna tyvärr är de dyraste. Men inte när det kommer till det här budgetkapet. ACOs senaste nyhet ”Self-Tanning Face Cream” är produkten för dig som gradvis vill bygga upp en fräsch och brun hudton i ansiktet. Den är även milt parfymerad vilket gör att den inte luktar som en typisk brun-utan-sol produkt gör och fungerar perfekt som underlagskräm innan du adderar ditt smink. Den har även en återfuktande effekt och känns skön mot huden.

Pris: 84 kronor.

KÖP

Nästa bild
Radiance Plus Golden Glow Booster for Body - Clarins KÖP

Radiance Plus Golden Glow Booster for Body - Clarins

Den må se liten ut men tack vare dess koncentrerade innehåll räcker den här lila tuben länge. Den fungerar nämligen så att du applicerar 4-6 droppar i handen ihop med din dagliga kroppskräm. Sedan blandar du ihop allt och applicerar resultatet på önskat stället du vill bli brun på. Den är dessutom smidig att packa ner i väskan inför din kommande semester om du vill ge brännan en extra boost, luktar gott tack vare att du blandar ut den samt innehåller Aloe Vera som mjukar upp, återfuktar och vårdar huden.

Pris: 284 kronor. (Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
Self Tan Express - St Tropez KÖP

Self Tan Express - St Tropez

St Tropez senaste och mest revolutionerande nyhet är döpt till ”Self Tan Express” och är det perfekta vapnet för dig som behöver en bränna – på nolltid. För på bara en, två eller tre timmar, beroende på hur mörk färg du vill ha för ju längre du har den på desto mörkare blir du, hjälper den dig nämligen att få den perfekta bruna färgen. Du applicerar den enklast med den tillhörande handsken för att få ett så jämt resultat som möjligt och duschar av den när du känner att du har uppnått önskad färg. Den går dessutom snabbt och smidigt in i huden och lämnar en jämn, djup och mörkbrun ton efter sig.

Pris: 357 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!