Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Så skickar du mejl till ditt framtida jag

Mejla dig själv
 
Vad sägs om att hitta ett mejl i inkorgen om 5, 30 eller 50 år med kloka ord från den som känner dig bäst?
 
Genom sajten FutureMe kan man tidsinställa mejl så att de levereras så långt fram som år 2065. Du får själv välja när det ska levereras och du kan även bifoga en bild. På hemsidan kan du välja om du vill göra ditt framtidsmejl publikt och därmed finns det också möjlighet att läsa andras mejl.
 
FutureMe startades redan 2003 av Matt Sly och Jay Patrikiosoch och har sedan starten varit väldigt populärt. Med ett enkelt koncept och enkel design har den till och med lett till en bok. Grundarna säger själva att “Minnen är inte lika korrekta som ett mejl, och vi strävar efter att bevara det korrekta minnet”. Även Google har nyligen tagit fram den liknande tjänsten, Inbox by Gmail, som gör det möjligt att senarelägga mejl. Dock finns det inget fokus på reflektion eller självrannsakan i Googles variant så som det finns i den först nämnda.
 
Vi tycker att detta låter som ett bra tillfälle att ägna några tankar åt reflektion, förnyelsetänk och förberedelse och funderar på vad vi ska skriva i våra framtidsbrev.
 
Kommer man ha gjort den där resan, flyttat till det där landet eller kommit över den där kärleken? Vad vill du säga till dig själv år 2030?
 
 
Av: Jenny Lacis
Foto: All Over Press

 
 
 
Läs också:
Här är 10 snygga grovstickade tröjor att inviga hösten i
Alla vinnare på Emmy-galan 2015
Rihanna är dubbelt aktuell för Puma: lanserar skokollektion och frontar reklamfilm

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!