Mode

Så stylar du rosa och rött – höstens vassaste kombination!

Anamma säsongens mest oväntade kombination: Pudrig Rosa och Mustig Röd. Metros moderedaktör Petra Tungården guidar dig till vinterns hetaste konstellation och ger dig 22 drömköp som garanterat fixar stilen.
 
Rött och rosa är egentligen den förbjudna kombinationen som under många ansetts som en riktig modemiss. Men det senaste året har kulörerna sammanstrålat mer och mer. I dagsläget är det mer än tillåtet att kombinera dem i en och samma look. Vi skulle nästan säga att du inte kan bli trendigare. Vi fick en försmak av spektaklet redan i våras, men den här säsongen har trenden slagit igenom rejält och setts på var och varannan visning. Så varför inte haka på det färgstarka modet redan nu? Låt Chanel, Balenciaga och Stella McCartney visa vägen till hur du bär upp trenden bäst.
 
Om du fortfarande känner dig osäker går det minst lika bra att rocka färgerna var för sig. Den röda vågen har svept in som en tsunami över butikerna och nästan alla modehus ser rött den här säsongen. Våga bära rött till vardags och våga blanda röda plagg med varandra. Experimentera med materialval som får skapa kontraster.
 
 
Läs även:
Hann du inte få tag i plaggen från H&Ms Balmain kollektion?
Så stylar du kostymen i höst
Moderedaktören tipsar om veckans bästa köp i marinblått, svart och krämvitt
 
Av: Petra Tungården

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!