Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

En av hösten 2015:s största trender är att markera midjan med skärp – så här gör du

En av hösten 2015:s största trender är att markera midjan med skärp – så här gör du
17 Se Bildspelet

Man kan ordagrant säga att de stora modehusen har skärpt till sig rejält i höst eftersom var och varannan designer visade upp just skärpet i midjan. Det presenterades en hel del valmöjligheter på olika varianter och modeller att välja bland där stora som små och breda som tunna bälten synstes. Men hur ska man egentligen styla det? Här nedan guidar vi dig genom fyra steg som hjälper dig att matcha skärpet till perfektion.
 
 
– Se bältet som ett verktyg som hjälper dig att markera din midja samt skapa en mer “kurvig” siluette. Så var inte rädd för att använda det i allt från midjan på kavajen, rocken, tröjan eller klänningen.
 
– Bältet behöver inte alltid medföra en funktion utan se det mer som en accessoar som tillför det där lilla extra. Den återkommande trenden är just en favorit då den enkelt kan skapa en ny look samt markera en icke existerande midja på mindre än en minut.
 
– Vill du anamma den skräddat feminina trenden utan att köpa en helt ny kostym är skärpet det bästa vapnet att ta till. Spana in modehus som Stella McCartney och Chloé för bästa inspiration på hur.
 
– Vi ser tonvis av den höghalsade byxan i höst och en accessoar som passar som handen i handsken ihop med den är just skärpet. Under Isabel Marants visning stylade man de båda element till perfektion. Så missa inte att spana in bildspelet ovan och klicka dig fram till hur man gjorde så du också kan anamma stilen.
 
 
Av. Caroline Sandström
Foto. All Over Press
 
 
Läs även:
Så stylar du höstens it plagg – den korta kick-flare byxan
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!