Mode

Så vet du att du är en tvättäkta mode-instagrammare

InstagramprofilerJuicer, selfies, tallrikar med mat, färggranna buketter och solnedgångar i skymning. Låter detta bekant? I så fall kan du ligga i riskzonen för att vara just en tvättäkta mode-instagrammare. Men det är inget negativt med det – fler bilder på avokadomackor åt folket.
 
 
Av: Elina Malm
 
Sofi Fahrman
1. Kaffe, kaffe och ännu mera kaffe. Gärna i en fin kopp på ett café eller hemma på köksbordet tillsammans med en anteckningsbok eller morgontidningen.
 
Petra Tungården
2. Selfie-time! Den som tror att det bara är att ta en selfie och slänga upp den på Instagram har helt fel. Nej, det krävs träning och oftast, 5, 10, 30 bilder innan man får till den där perfekta bilden.
 
Philip Conradsson
3. Alla har vi sett en solnedgång och alla har vi slängt upp en skymningsbild från vår stad (och i bästa fall en från Thailand också).
 
Pollani
4. Färska blommor, gärna i bukett direkt från blomsterbutiken. Men en skara snittblommor i en vas med en vit marmorbricka under fungerar minst lika bra.
 
Ellen Claesson
5. Dilemmat när ingen kan ta en bild när man för en gångs skull har fått till en riktigt bra outfit. Då är spegeln ens bästa vän.
 
Lisa Olsson
6. Det äts ju avokadomackor som aldrig förr på Instagram. Tänk om man fick en peng varje gång en smörgås med mosad avokado dök upp i flödet, då hade vi varit rika allihop.
 
martin-hansson-metro-mode-man
7. Mode-instagrammare tänker alltid steget längre när det vankas stilleben i flödet. Det är inte så att prylarna är slängda på golvet och att att man knäpper av en bild. Nej allt är uträknat in i minsta detalj.
 
Hanna MW
8. En hög med modemagasin. Det är sällan så att Ica-Kuriren eller lokaltidningen hamnar på bild utan oftast är det tjocka modemagasin, och gärna från något annat land än Sverige.
 
camilla-pihlno-instagram-metro-mode
9. “Hej här sitter jag och dricker juice”. Japp, om det är något man skall dricka på Instagram är det just juice.
 
Anine Bing
10. Bilder uppifrån och ner. Det fungerar sittandes och ståendes men målet är alltså att få med dagens outfit utan tillhörande huvud.
 
 
Du har väl inte missat:
11 ursäkter som alla kvinnor känner igen när de vill shoppa kläder med gott samvete
David Lettermans stilresa genom åren
Kändisfrisören Antonio Axu om sommarens 4 trendigaste frisyrer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!