Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Sarah Jessica Parker frontar Ellos nya reklamfilm våren 2016

Sarah Jessica Parker frontar Ellos nya reklamfilm våren 2016
4 Se Bildspelet

Sara Jessica Parker frontar Ellos vårkampanj där hon berättar sin historia, om uppväxten, Carrie och om kampen att nå sina drömmar.
I mars dyker ett välbekant ansikte upp i våra TV-apparater. Allas vår Sarah Jessica Parker “Carrie Bradshaw” kommer synas i Ellos nya reklamfilmer. Filmerna är en del i konceptet “Mitt liv, min historia” och SJP berättar öppet och personligt om sin uppväxt och om kärleken till New York. Självklart så dyker hennes trogna vapendragare Carrie från Sex and the City upp, hon berättar hur hennes liv skiljer sig från det hon gestaltade i den ikoniska serien.

– Precis som Carrie så älskar jag mode och kläder och jag tycker verkligen om att klä upp mig för speciella tillfällen, men det viktigaste för mig är att ha kläder som funkar i min vardag som småbarnsmamma, säger Sarah Jessica i Ellos-filmen.

Sarah Jessica Parker är såklart ursnygg på kampanjbilderna och det är svårt att se om det är SJP eller Carrie på bilderna och givetvis, i sann Carrie-anda, har hon otroliga skor på sig.

Filmerna spelades in i November förra året i New York och kampanjen kommer lanseras den 7 mars.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!