Mode

Sarah Jessica Parker lanserar egna “little black dresses” – tjuvtitta på kollektionen här!

Alla Sex and the city-fans eviga stilguru Sarah Jessica Parker utökar sitt modeskapande till en klännings-kollektion med en rad varianter av den “lilla svarta”. Att döma av första tjuvtitten är kollektionen perfekt för alla våra inre Carrie Bradshaws.
 
sarah jessica parkerFoto: REX
 
“Den lilla svarta” eller “little black dress” är ett av basgarderobens absoluta måsten, särskilt för många av oss som genom åren har inspirerats (nästan obehagligt mycket) av Sex and the city. Att Sarah Jessica Parker är på gång att lansera en egen kollektion med svarta klänningar kommer därför som en mycket välkommen nyhet.

Carrie (som SJP för evigt kommer att vara synonym med) har vid sidan av sitt skådespelande även designat skor för det egna märket SJP Collection – och enligt hennes Instagram landar första klänningen i butik redan nästa månad. I Instagram-inlägget får vi se ett videoklipp med Sarah Jessica som snurrande visar upp en av designerna i kollektionen. Hur klänningen, som är först ut i oktober, ser ut är fortfarande en överraskning.
 


 
Inte nog med att SJP LBD snart lanseras, Sara Jessica dyker upp inom kort i HBO:s nya serie Divorce. Och även om den verkar vara allt annat än Sex and the City så är vi såklart peppade ändå!

sarah-jessica-parker-divorce

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!