Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

SASSA ASLI, NY BLOGGARE PÅ METRO MODE

Magnus Berg Johansen
 
 
Med sin bas i Barcelona och sin största passion som heltidsjobb, lever Sassa Asli, 27, mångas dröm. Nu är hon ny bloggare på Metro Mode! 
 
 
Berätta, vem är Sassa Asli?
– En driven tjej med stor passion för hälsa! Just nu driver jag mitt egna företag där jag erbjuder olika tjänster, där bland PT-online, min blogg och frilans. Jag älskar att jobba med det jag gör och inspirera fler till ett hälsosamt liv!
 
Hur började du blogga – vad blev din startpunkt?
– Jag startade mitt livs viktigaste resa när jag flyttade till Nice, där jag också blåste liv i min nya livsstil efter att ha varit överviktig. Efter att ha läst på Ylab school of Health and Exercise i Stockholm, där jag utbildade mig till personlig tränare ville jag dela med mig av mina verktyg till en bättre hälsa. Fokus ligger på smart träning, näringsrik mat samt positivt tänkande.
 
Berätta mer om din blogg, vad får läsaren ta del av i den?
– Fokus ligger på smart träning, näringsrik mat som ger energi samt positivt tänkande. Min målsättning med bloggen är att ge mina läsare förutsättningarna till att själva hitta en balanserad och sund livsstil, genom att ta del utav mina verktyg och ritualer. För att sedan applicera det man önskar i sitt egna liv.
 
Hur kom du in på hälsospåret?
– Jag har alltid haft ett stort intresse för hälsa och träning i olika former, men det var först för några år sedan som jag aktivt började se mig själv jobba inom området hälsa. När jag väl hade kommit in på hälsospåret fanns det ingen återvändo, jag var fast! Det är ett otroligt givande yrke, med stor plats för utveckling.
 
Vad motiverar dig?
– Kraften och viljan som föds genom alla svettiga pass och självklart resultaten. Att bli starkare mentalt och sträva högre och uppfylla fler drömmar. Men också att upprätthålla en stark och frisk kropp som med glädje vill bära mig genom livet.
 
Vad är ditt bästa träningspass?
– När jag har fyllt på ordentligt med energi och är riktigt taggad för att göra ett pulshöjande och utmanande cirkelpass. Då kör jag ett upplägg med favoritövningar som marklyft, knäböj, rodd och good mornings. Som gärna får avslutas med något som får hjärtat att jobba och som kramar ur det sista!
 
Vad är ditt absoluta guilty pleasure?
– Det är utan tvekan rå choklad och rå kakao! Det är något jag fullkomligt älskar och inte kan leva utan.
 
3 tips för att få rumpan ur tv-soffan innan nyårsafton?
– Ett, sätt upp tydliga mål, både långsiktiga och kortsiktiga. Utan specifika mål kan du väldigt lätt tappa motivationen. Två, styr upp din träning med ett genomtänkt program. Ta hjälp av en personlig tränare! Och sist, kom igång idag! Vänta inte, utan bestäm dig för att gå in i det nya året som en hälsosammare version av dig själv.
 
 
Text. Fanny Ekstrand
Bild. Magnus Berg Johansen
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!