Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

SAVANNAH MILLERS DEBUT KOLLEKTION

I sex år har lillasystern Savannah Miller tillsammans med storasystern Sienna Miller haft märket Twenty8Twelve, men nu, efter flera år tillsammans, går systrarna skilda vägar. Den 24 oktober debuterar lillasyster Savannah med sin första solokollektion som kommer att säljas exklusivt på Nelly.com. Kollektionen är chic, bärbar och har inslag av det androgyna 60-talet. Man ser även att Savannah Miller har haft ett stor finger med i spelet då hela kollektionen känns som något taget från hennes egna garderob.

“Det här är kläder som du kan bära varje dag, som inte kostar skjortan och som får dig att känna dig snygg”, berättar Miller för Vogue US. “Jag ville verkligen att första kollektionen skulle lägga ribban för märket, så jag försökte tänka på siluetten och färgerna som kunde bli synonymer med märkets identitet. Jag designar alltid med en kvinna i åtanken och finner arkiverat mode väldigt inspirerande för detaljerna. Kollektionen andas lite 60-tal men jag ha framförallt fokuserat på att göra den så användbar och enkel som möjligt”.

 

Av. Caroline Sandström Foto. Vogue US

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!