Mode

Så skapar du en elegant outfit på en liten budget

Hur klär man sig elegant utan att det kostar skjortan? Här visar en TikToker hur du skapar en outfit som ser riktigt exklusiv ut – allt med hjälp av några enkla knep.

Foto: Instagram @anoukyve / @nadiafashionfiles

TikTok är fullt av smarta tips gällande mode och stil. En typ av videor som har blivit populära handlar om hur man klär sig elegant utan att spendera alltför mycket pengar – något som är fullt möjligt om man följer några enkla tumregler.

Så skapar du en elegant outfit

En som vet hur man klär sig exklusivt på en sparsam budget är TikTokern Nadia, som går under användarnamnet @nadiafashionfiles på plattformen.

I en video som hon laddade upp tidigare i sommar visar influencern upp en outfit vars detaljer ger looken det där lilla extra.

Hon har valt en topp med gulknappar från det plånboksvänliga märket J.Ing. Denna har hon kombinerat med ett par stilrena svarta jeans, beiga ballerinaskor med svart tå från Sam Edelman och en svart handväska. Utöver detta har hon valt accessoarer i form av enkla guldhalsband och guldörhängen.

Eftersom Nadia har fokuserat på klassiska plagg och begränsat sig till två färger ser den relativt billiga outfiten riktigt elegant ut. Med andra ord: välj en sofistikerad färgskala och satsa på tidlösa plagg och silhuetter så skapar du lätt en outfit som ser riktigt exklusiv ut utan att spendera massor av pengar.

Spana in klippet här nedan!

@nadiafashionfiles quick fit check #momsover40 #authenticqueen #selflove #ootd #fitcheck#momsintofashion #momsoftiktok #classystyle #elegantstyle #elegantfashion #classyoutfitideas #jing #jingus #samedelmanshoes #coach ♬ dance(256762) – TimTaj

Nadia delar med sig av mode och resevideos till sina nästan 10 tusen följare.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!