Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Se hit mugglare – nu lanserar Vans en Harry Potter-kollektion

Lystring Harry Potter-fans! Drömmer du om att kunna skylta lite extra mycket med vilket Hogwartshus som du tillhör? Då är Vans nya kollektion verkligen någonting för dig!

Vans har inlett ett samarbete med Harry Potter, eller nja… kanske inte med självaste Harry själv. Utan de har skapat en kollektion inspirerad av Harry Potters magiska värld och Hogwarts olika hus. På sin Instagram har Vans lagt upp fyra korta videor som ger oss ett litet smakprov på kollektionen kommer att se ut. 

Nu i dagarna släpptes det också en bild på hur några av skorna. Det råder ingen tvekan om att det är Harry Potter och Hogwartshusen som varit inspirationen. Till exempel så har skon som har inspirerats av Slytherin ett ormskinnsmönster och den från Gryffindor är i gult och rött.

Vans har även lanserat en sajt där de kommer att släppa information om kollektionen. På deras sida står det att de förutom skor, kommer att lansera kläder och accessoarer. Det är ännu inte officiellt när kollektionen kommer lanseras. Men snart kan alltså även du som är en mugglare kunna bära kläder från J.k Rowlings magiska värld.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!