Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Simon Sköld förstärker Metro Mode

158
 
Metro Mode växer så att det knakar och nu gör Metro en stor herrsatsning online där MMA-fightern och träningsprofilen Simon Sköld är senaste rekryteringen.
 

 
Simon Sköld är en av Sveriges mest lovande MMA-fighters och har en framgångsrik PT-karriär i ryggen. Nu börjar han blogga på metromode.se
 
– Jag kommer att blogga om träning och allt vad det innebär, kost för mig som elitidrottare och för vanliga motionärer. Det blir även en del träningsevent runt om i landet, träningen som livsstil och hur min karriär som MMA-fighter fortlöper samtidigt som jag kombinerar det med jobb, familj och träning, berättar Simon Sköld och tillägger;
 
– Jag går min nästa MMA-match i Geneve den 20 september. Jag har tränat för den hela sommaren och är väl förberedd. Det är en resa som jag kommer att dela med mig av på bloggen.
 
Antalet träningsbloggar i landet är många men Simons träningstips sticker ut.
 
– Min blogg blir unik för att jag kommer att ha en stor variation av olika träningsformer, tips på träning, mat och lite om livet i stort. Jag tar även upp stora delar av den mentala biten som ligger bakom mycket av min framgång.
 
Så vi kan inte bara slappa på soffan och äta chips i höst?
 
– Nej, övervikt är ett stort problem både i Sverige och i världen. Jag vill på ett enklare sätt hjälpa människor att komma i bättre form utan att behöva spendera oändliga timmar i träningskläder.
 
Du har fått stor exponering i media under den senaste månaden – kommer vi att få läsa något om ditt privatliv?
 
– Det kommer ni definitivt göra, vi (Simon och flickvännen Camilla Läckberg, reds anm.) har massa roliga saker framför oss och det kommer jag självklart att dela med mig av här. Jag och Camilla har även ett spännande träningsprojekt som jag kommer att avslöja mer om senare i höst.

 
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!