Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Släpp allt – här öppnar Sveriges första Arket-butik!

I början av juni fick vi se äntligen se de första bilderna på H&Ms nya märke Arket och nu kommer nästa glada nyhet. Nu är det äntligen officiellt att Arket ska öppna en butik i Stockholm och vi kan knappt vänta! 

H&M-arket-kollektion-stockholm-sverige-2018Foto: Arket

Under våren 2018 kommer Arket att slå upp portarna till sin första butik i Sverige. Butiken kommer ligga på Biblioteksgatan, Arket gör då sällskap med H&Ms andra butiker; & Other Stories och COS. Förutom att shoppa tidlösa och enkla plagg kommer du även kunna njuta av en god kaffe. I lokalen kommer det också att finnas ett café med rötter i det nordiska köket.

– Det känns väldigt kul att vår första svenska butik öppnar just på Biblioteksgatan, där hamnar vi i gott sällskap, säger Managing Director Lars Axelsson i ett pressmeddelande.

Tanken med Arket är att det är fokus på material, kvalitet och passform. Kollektionerna kommer bestå av funktionella och tidlösa plagg för kvinnor, män och barn. Prisnivåerna kommer ligga lite högre än de klassiska H&M-priserna.

I höst lanseras märket genom en onlinebutik och en fysisk butik på Regent street i London, därefter följer butiker i Bryssel, Köpenhamn och München. Medan vi längtar efter våren och första butiken får vi nöja oss med att shoppa i onlinebutiken (inte fy skam) och titta på bilderna från kollektionen (igen).

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!